top of page

Cake smash

"And then there was cake..."

Informatie cake smash reportage

Alweer bijna 1 , wat een mijlpaal! Als jullie baby (bijna) 1 jaar oud is, heeft hij/zij waarschijnlijk al leren kruipen, zitten, staan, brabbelen en misschien zelfs wel al leren lopen en praten. Het is voor jullie en jullie kindje erg leuk om dit allemaal te vieren...met een cake smash!

Wil je graag unieke uitnodigingen maken, een mooie foto voor op de taart of gewoon een mooie blijvende herinnering? Dan kun je dat laten vastleggen met een cake smash reportage. 

Wanneer? 

Een cake smash reportage wordt gemaakt vanaf 1-2 maanden voor de 1e verjaardag van jullie kindje. Zo is er genoeg tijd voor het bewerken van de foto’s en het bestellen van uitnodigingen of voor een foto voor op de taart. Belangrijk is dan ook dat jullie op tijd reserveren (met +/- 7-8 maanden.) Het is het fijnste als jullie kindje al zelfstandig kan zitten, is dit nog niet het geval dan kunnen jullie dit aangeven en kan ik hier rekening mee houden. 

Waar? 

Ik fotografeer de cake smash bij jullie thuis of op een locatie die jullie wensen, dit kan ook een buitenlocatie zijn. Laat van tevoren weten wat jullie voorkeur heeft. Ik neem de versieringen mee!

Wat kun je verwachten?

Op de locatie aangekomen zal ik alles opzetten en zal ik eerst foto’s maken van jullie kindje als hij/zij nog schoon is samen met de versiering. Daarna natuurlijk foto's met de taart! Na het kliederen mogen de kindjes spetteren in bad, ik neem een zinken teil mee waar ze lekker in mogen badderen. Zo worden ze weer helemaal schoon en kunnen ze nog even spelen, ook hier zal ik natuurlijk een aantal foto's van maken. De leukste, grappigste en mooiste foto’s worden bewerkt en naar jullie opgestuurd. 

Voorwaarden

Na 2-3 weken kunnen jullie de foto’s zelf uitkiezen uit de online galerij, daarna zet ik de laatste puntjes op de i en krijgen jullie de foto’s toegestuurd. Dan kunnen jullie gaan genieten van het eindresultaat!

In het pakket zitten 15 foto’s inbegrepen , willen jullie graag meer foto’s uitkiezen dan kan dat tegen een meerprijs van €10 per foto.

Het fotograferen zal ongeveer 1-2 uur in beslag nemen. 

De cake zit niet inbegrepen bij de prijs.

Graag plan ik een telefonisch gesprek om kennis te maken, hierin kunnen jullie jullie verwachtingen en wensen kenbaar maken.  

Voor meer informatie, vraag naar de brochure,.

bottom of page