top of page

Fijne newbornshoot gehad met als resultaat prachtige foto's van ons mooie meisje. Heel fijn was dat de shoot bij ons thuis plaats vond, zo kon de kleine meid gewoon lekker in haar eigen omgeving blijven. Iris ging zeer zorgvuldig en met rust met ons meisje om! Er was genoeg keuze uit dekens, doeken, haarbandjes en mutsjes...en we konden zelf ook eigen accessoires in de shoot laten verwerken!

Angela Beckers, Facebook

Heel erg blij met onze foto's☺!! 
Iris is heel relaxt en neemt de tijd voor jou en je kleintje!

Zeker een aanrader😊🙌

Vera Fraikin-Giepmans, Facebook

Zeer geduldige fotografe, die de kleine nieuwe wereldburgers op een creatieve en prachtige wijze vastlegd. Ook weet ze alle schattige details mooi vast te leggen.

Stefanie Berger-Clermont, Facebook

Ontzettende mooie en leuke foto’s!
Het was een hele bijzondere fotoshoot.
Je ziet dat Iris dit met heel veel plezier en passie doet! 🌸

 

Boukje Schneider, Facebook

7 februari een cake smash shoot gedaan en super tevreden met het resultaat. foto's zijn heel mooi geworden en Iris heeft zich ook alle tijd genomen om deze te maken.

ik weet nu al dat we snel weer eens een afspraak maken om weer zo een mooie foto's te kunnen maken.

De foto's krijgen een heel speciaal plekje thuis!

nogmaals bedankt! 😊

Melanie Hermes-Klasens, Facebook

Iris heeft prachtige foto's gemaakt van ons meisje. 
De ontspannen sfeer die ze creëert tijdens het maken van de foto's stelde ons en onze kleine meid op het gemak. 
Zeker de rust en de tijd die genomen werd voor ons meisje
Dankjewel lieve iris voor de prachtige foto's! 
Als ze een jaar wordt melden wij ons weer bij je ! 
Je bent een topper

Peggy Obstetar, Facebook

De maagdelijke schoonheid van het jonge leven wordt op pure wijze vastgelegd en weergegeven.

Serv Visser, Facebook

Super lieve en geduldige fotograaf met passie voor haar vak. Ze is een topper in de omgang met baby's en kinderen, heel fijn tijdens een newbornshoot en cakesmash!

Sanne Visser, Facebook

Nu voor de 2e keer een fotoshoot bij Iris gehad. Iris is erg lief, opgewekt en heel erg makkelijk in de omgang. Een zeer goede eigenschap als je kinderen fotografeert. Iris heeft veel ideeën, een goed inzicht en let op alle kleine details. houdt rekening met je wensen en is erg kritisch naar zichzelf toe. neemt alle tijd en is zelf laaiend enthousiast. beide keren hebben de kinderen genoten en ook zij mochten een eigen inbreng hebben.
Iris is zeker aan te bevelen. ze is een topper. Dankjewel Iris!

Susanne Niels, Facebook

Al meerder shoots bij Iris gehad. Omdat wij erg tevreden zijn. Iris is heel lief, heeft heel veel geduld en wat een super voordeel is, is dat de shoots thuis gedaan kunnen worden. Ze neemt dan alles mee. Van de achtergrond tot kleertjes en dekentjes voor de baby bij een newbornshoot. Onlangs ook een zwangerschapshoot laten doen bij Bewonder newborn fotografie. Ik vond het super fijn dat ze me hielp om goed te staan want ik vind mezelf niet fotogeniek. Ze geeft tips tijdens het fotograferen en heeft leuke ideeen. We zijn heel blij met de resultaten vd zwangerschaps- en newbornshoot. Dankjewel Iris!

Jill Dumont, Facebook

Wij hebben bij Iris een zwangerschapsshoot en een babyshoot gehad. We zijn met de resultaten van allebei ontzettend blij!
Iris denkt fijn mee over alle mogelijkheden tijdens de shoot, ze helpt je om mooie houdingen aan te nemen die goed staan op de foto's en zo creëert ze een mooie diversiteit aan plaatjes 📸
Iris is ontzettend handig en geduldig met baby's en ze neemt alle tijd om tijdens de babyshoot met een kleine (en diens ouders) aan de slag te gaan. Wat een geduld, discipline, motivatie en enthousiasme! Het was een genot om te zien hoe Iris van iedere foto het perfecte plaatje wilde maken. En het resultaat is geweldig! 😄

Maud Schaepkens, Facebook

We hebben een hele fijne newbornshoot gehad. Iris deed alle moeite en nam veel tijd en rust om ons zoontje mooi op de foto te krijgen. Het is super fijn dat de shoot thuis kan plaatsvinden! We zijn blij met het resultaat! Dank je wel Iris!

Richelle Gulpen-Winthaegen, Facebook

Via Facebook getagd en uitgekozen om een zwangerschapsshoot te laten doen door iris.

En wat ben ik blij met het resultaat!! Er zijn prachtige foto’s uitgekomen! Daarbij heel handig dat ze bij je thuis komt. Gewoon ontspannen in je eigen omgeving. En wat een leuk, open en gezellig mens is ze. Ondanks dat we elkaar niet kenden was het al vrij snel lachen, gieren, brullen en van haar kant natuurlijk ook serieus werken!

Iris, enorm bedankt voor de gezellige middag en de mooie, bijzondere foto’s van m’n zwangerschap!!!

Veel liefs Denise

Denise, Facebook

Lieve Iris, wat zijn wij ontzettend blij met jouw mooie foto’s van zowel de zwangerschap, geboorte en newborn van onze lieve dochter! Ons mooiste en bijzonderste moment van ons leven heb jij vast gelegd

Jij hebt je bij alle shoots alle tijd genomen om de mooiste foto’s te kunnen maken! Je ziet en merkt dat je dit met heel veel passie doet! En wat heb jij een rust tijdens de newbornshoot! In een woord TOP!

Zo ontzettend dankjewel voor alle super mooie foto’s!

Babs Mevissen, Facebook

Wij zijn heel erg blij met de foto's die Iris heeft gemaakt. Het was fijn om dit in ons eigen huis te doen en Iris laat je echt op je gemak voelen. Wij komen zeker terug voor de newborn shoot.

Rachelle Visser - Paffen, Facebook

Iris heeft fantastische foto’s gemaakt tijdens de zwangerschaps shoot en de Windowshoot omdat de newborn tijdelijk niet door kan gaan door de Corona

We zijn super blij met het resultaat, Iris heeft veel geduld en maakt leuke spontane foto’s, ook als je even niet oplet/poseert.

Ze denk goed met je mee over wat je wel en niet zou willen tijdens de fotoshoot en komt met leuke ideeen voor nog meer leukere foto’s.

Super bedankt voor de mooie foto’s en hopelijk kunnen we snel de newborn shoot gaan doen.

Amber van der Groen, Facebook

bottom of page