top of page

Zwangerschap

" There is a miracle growing in you"

Informatie zwangerschapsreportage 

Nieuw leven, dit is en blijft enorm bijzonder. De weg er naartoe is prachtig om vast te leggen, een groeiende buik en de nieuwsgierigheid naar het kindje dat gaat komen.  Een blijvende herinnering voor later die je zeker niet wil missen. 

 

Wanneer? 

Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. 

M.b.t het plannen van een zwangerschapsreportage is het belangrijk om niet te lang te wachten met reserveren zodat er nog genoeg ruimte is in mijn agenda om de reportage te kunnen inplannen. 

Graag plan ik een persoonlijk of telefonisch gesprek om kennis te maken, hierin kunnen jullie ook jullie verwachtingen en wensen kenbaar maken. 

Wat kun je verwachten? 

De zwangerschapsreportage duurt ongeveer 1 tot 2 uur en vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan bij jullie thuis zijn maar natuurlijk ook op een mooi plekje in de natuur. Willen jullie graag een combinatie van een binnen- en buitenshoot? Dan kan dit natuurlijk ook!

Hebben jullie eigen ideeën die jullie graag zouden terugzien in de foto’s of accessoires die waardevol zijn en jullie graag gefotografeerd zouden zien dan is dat van harte welkom en zal ik dit proberen te verwerken tijdens de reportage, dit maakt jullie foto’s nog persoonlijker!

Natuurlijk is het ook mogelijk om eventuele broertje(s)/zusje(s) bij de reportage te betrekken, hier zijn geen extra kosten aan verbonden 

 

Na 2-3 weken kunnen jullie de foto’s zelf uitkiezen uit de online galerij, daarna zet ik de laatste puntjes op de i en krijgen jullie de foto’s toegestuurd. Dan kunnen jullie gaan genieten van het eindresultaat! In het pakket zitten 30 foto’s, willen jullie graag meer foto’s uitkiezen dan kan dat tegen een meerprijs van €10 per foto. . Bij de zwangerschapsreportage zit een luxe fotoboekje van 15x15 cm inbegrepen. Zouden jullie graag een groter/ander formaat fotoboek willen dan is dit in overleg en voor een meerprijs mogelijk. 

Voor meer informatie, vraag naar mijn brochure.

bottom of page