top of page

Newborn

"You are so loved"

Informatie newborn reportage 

 

Kleine plukjes haar die nog niet weten welke kan ze op moeten, lieve handjes die je vinger vasthouden, mooie oortjes die luisteren naar alle lieve woordjes die worden gefluisterd, grote ogen die je vol bewondering kunnen aankijken en die kleine voetjes met die vertederende teentjes waar je verliefd op kunt worden...precies dat is de reden om een newborn reportage te laten maken. Een blijvende herinnering aan al dit moois en met liefde voor jullie gemaakt.

Wanneer? 

Het is het beste als jullie kindje tussen de 5 dagen en 3 weken oud is. Hij/zij slaapt dan nog veel en is nog klein en lenig, wat het positioneren voor de foto's ten goede komt. 

Vinden jullie het fijn om een reportage te plannen buiten deze termijn mag dit natuurlijk ook, geef dit dan van tevoren even aan. 

Het is belangrijk om al tijdens de zwangerschap de newborn reportage te reserveren, zo ben je zeker van een plekje.

Graag plan ik daarna een persoonlijk of telefonisch gesprek om kennis te maken, hierin kunnen jullie ook jullie verwachtingen en wensen kenbaar maken. 

Ik hoor graag 1 á 2 dagen na de geboorte van jullie dat jullie kindje is geboren, op deze manier kunnen we overleggen wanneer het beste moment is om de reportage in te plannen. 

Wat kun je verwachten? 

De newborn reportage duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats bij jullie thuis, alle benodigde spullen worden door mij meegenomen, van tevoren krijgen jullie een formulier met instructies waarop staat waar jullie zelf aan moeten denken of kunnen doen voor de newborn reportage.

Hebben jullie nog eigen ideeën die jullie graag zouden terugzien in de foto’s of accessoires die waardevol zijn en jullie graag gefotografeerd zouden zien dan is dat van harte welkom en zal ik dit proberen te verwerken tijdens de reportage, dit maakt jullie foto’s nog persoonlijker!   

Natuurlijk is het ook mogelijk om gezinsfoto's te maken, ouder(s)/kind, broertje(s)/zusje(s), hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Bij de newborn reportage zit een fotoboek van 15x15 cm inbegrepen. Zouden jullie graag een groter formaat fotoboek willen dan is dit in overleg en voor een meerprijs mogelijk.

Na 2-3 weken kunnen jullie de foto's zelf uitkiezen uit de online galerij, daarna zet ik de laatste puntjes op de i en krijgen jullie de foto's toegestuurd. Dan kunnen jullie gaan genieten van het eindresultaat! In het pakket zitten 30 foto's, willen jullie graag meer foto's uitkiezen dan kan dat tegen een meerprijs van €10 per foto.

bottom of page